inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Σαβ18082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:167. Error 9: Invalid character

Ενημέρωση μέσω Taxisnet για τις δόσεις του φόρου εισοδήματος

  • PDF
Ενημέρωση μέσω Taxisnet για τις δόσεις του φόρου εισοδήματος
Από σήμερα οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος Taxisnet, για το ύψος των δόσεων του φόρου που προκύπτει από τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Μάλιστα, όσοι θέλουν να ενημερωθούν για τις δόσεις που προκύπτουν από την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης και δεν έχουν κωδικό πρόσβασης στο ηλεκτρονικό σύστημα θα μπορούν να ενημερώνονται με τον ΑΦΜ τους.

Σημειώνεται ότι ο φόρος που έχει προκύψει από τις εκκαθαριστικές δηλώσεις μπορεί πλέον να αποπληρώνεται σε επτά μηνιαίες και ισόποσες δόσεις, αλλά όσοι επιθυμούν να εξοφλήσουν την οφειλή τους εφάπαξ μπορούν να το πράξουν εκμεταλλευόμενοι την έκπτωση του 1,5%.

Στο μεταξύ, για όσους δεν έχουν υποβάλει ακόμη φορολογική δήλωση, θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο μία διαδικασία διασταύρωσης στοιχείων, προκειμένου να τους αποσταλούν τα σχετικά ειδοποιητήρια.

Η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η τελευταία έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2013. Η ευνοϊκή ρύθμιση των 7 δόσεων αφορά όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 60.000 ευρώ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του TaxisNet
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ