inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τρι21082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:1. Error 4: Not well-formed (invalid token)

Ο Ερυθρός Σταυρός κάνει έξωση στο τοπικό του παράρτημα στην Ξάνθη

  • PDF
Ο Ερυθρός Σταυρός κάνει έξωση στο τοπικό του παράρτημα στην Ξάνθη
Οριστική είναι πλέον η έξωση του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στην Ξάνθη από τον ίδιο τον Ερυθρό Σταυρό! Η κεντρική διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αλλά όπως τονίζει η Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου, «ακόμη και αν έκλειναν όλα τα παραρτήματα, αυτό θα έπρεπε να παραμείνει ανοιχτό».

Σύμφωνα με την Πρόεδρο η δημοσίευση του ενοικιαστηρίου τους πρόλαβε, πριν προλάβουν να ενημερώσουν τους τοπικούς φορείς για να γίνει μια εκστρατεία. Τώρα εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην εξεύρεση ενός ακινήτου για μεταστέγαση, διαφορετικά θα κλείσει ο Ερυθρός Σταυρός στην Ξάνθη.

Όπως σημειώνει η Πρόεδρος, η παρουσία του Ερυθρού Σταυρού στην Ξάνθη και η δραστηριότητα είναι τεράστια.

Καθημερινά άνθρωποι που τα βγάζουν δύσκολα πέρα, επισκέπτονται το κτίριο του ΕΣ για μερικά ρούχα ή μια άλλη βοήθεια, μόνο την τελευταία εβδομάδα εθελόντριες νοσηλεύτριες βρίσκονται διαρκώς στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Ξάνθης παρέχοντας φροντίδα σε περιστατικά, οι Σαμαρείτες έχουν συνεχή παρουσία σε τοπικά γεγονότα, ενώ αμέτρητες είναι οι αποστολές που έχουν διοργανωθεί από τον Τοπικό Τμήμα σε διάφορα σημεία του πλανήτη για βοήθεια, τονίζει η κ. Μαργαριτοπούλου.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ