inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Σαβ11082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 2:14. Error 41: Attribute without value

Οι μετανάστες δεν είναι οι εχθροί μας … εχθροί μας είναι αυτοί που κλέβουν τη ζωή μας!

  • PDF
Οι μετανάστες δεν είναι οι εχθροί μας … εχθροί μας είναι αυτοί που κλέβουν τη ζωή μας!
Επειδή η κοινωνία μας έχει γεμίσει υποψήφιους φασίστες και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει ο φασισμός να γίνει και κυρίαρχος πολιτικά, πρέπει εμείς μόνοι μας, στις παρέες, στον επαγγελματικό μας χώρο, στην οικογένεια μας, να τον αποτρέψουμε.

Στην Κομοτηνή του 2012, υπάρχει φόβος να μην εκτεθούμε δίπλα σε πολιτικά πρόσωπα, κατανοητό ως ένα σημείο, υπάρχει όμως «ελπίδα» στην εκκλησία, καθώς και στον εθνικιστικό πατριωτισμό. Δυστυχώς συμπολίτες μου ... πτωχεύσαμε στα μυαλά!

Ο διαχωρισμός γίνεται πλέον ανάμεσα στους «καθαρούς» Έλληνες και στους «εχθρούς» της χώρας ... τους ταλαιπωρημένους και εκδιωγμένους από την πατρίδα τους μετανάστες – πρόσφυγες που αυτό τον καιρό η κυβέρνηση θα τους «φιλοξενήσει» στην Θράκη.

Το τελευταίο διάστημα, είναι σε πλήρη εξέλιξη μια απίστευτου μεγέθους ρατσιστική και φασιστική προπαγάνδα. Με αιχμή το ζήτημα της μετανάστευσης επιχειρείται μια άνευ προηγουμένου επίθεση απέναντι στα δικαιώματα όλων των πολιτών, που δεν μπορεί παρά να οδηγήσει στην φασιστικοποίηση της ζωής μας.

Υπαρκτά, αλλά και ανύπαρκτα προβλήματα επιστρατεύονται προκειμένου να επιβληθεί μια ακροδεξιά (έως ανοιχτά ναζιστική) ατζέντα στην πολιτική και στην ζωή μας!!!

Μια ολόκληρη ομάδα συνανθρώπων μας κατηγορείται, κακοποιείται, συλλαμβάνεται και πρόκειται να συρθεί σε στρατόπεδα «φιλοξενίας», σε μια απέλπιδα προσπάθεια του συστήματος εξουσίας να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να πείσει ότι για όλα τα δεινά που περνάει η κοινωνία φταίνε οι «άλλοι», οι «ξένοι» και όχι οι ίδιοι, αυτοί που με τις πολιτικές τους μας έφεραν ένα βήμα πριν την πείνα.

Στο χέρι είναι λοιπόν ν' αντιταχθούμε στις ολοένα αυξανόμενες επίσημες και «ανεπίσημες» ξενοφοβικές, ρατσιστικές και ακροδεξιές πρακτικές και να αποδείξουμε εμπράκτως ότι αν το παραμύθι τους έχει δράκο, ο δράκος δεν κρύβεται εκεί που δολίως μας υποδεικνύουν: ξένοι δεν είναι οι διπλανοί μας, είναι αυτοί που κλέβουν τη ζωή μας!

Νίκος Βαβατσικλής
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ