inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τρι18092012

Κοντά σε συμφωνία για την ΕΝΚΛΩ

  • PDF
Κοντά σε συμφωνία για την ΕΝΚΛΩ
Κοντά σε λύση φαίνεται πως οδεύει το δράμα της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης της εταιρείας, των πιστωτριών τραπεζών και των αμερικανών υποψήφιων επενδυτών εξελίσσονται θετικά και αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

Η Εθνική Τράπεζα φέρεται να είναι η πρώτη από τις πέντε πιστώτριες τράπεζες που έχει συναινέσει στην παραχώρηση της ΕΝΚΛΩ στον αμερικανικό επιχειρηματικό όμιλο.

Πάντως, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝΚΛΩ) Ιωάννης Μουσουλίδης ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι οι συζητήσεις που έχουν εντατικοποιηθεί τον τελευταίο μήνα πηγαίνουν πολύ καλά αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

«Φαίνεται πως είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Όμως έχουμε δει και ακούσει τόσα πολλά τα τελευταία δυο χρόνια για αυτό και είμαστε επιφυλακτικοί», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της μονάδας των Κλωστηρίων Γ΄ στη Νάουσα, Ηλίας Χαρίσης.

Βάσει του αρχικού επιχειρησιακού σχεδίου του αμερικανικού ομίλου, που είχε γίνει γνωστό, από τα 600 περίπου άτομα του εργατικού δυναμικού της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, θα παραμείνουν στις θέσεις τους 245.

Θα επαναλειτουργήσουν δύο κλωστήρια στη Ροδόπη και τη Μαρώνεια, το τμήμα ανάπτυξης στην Κομοτηνή, ενώ θα κατασκευαστούν και δύο μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων-παραγωγής ενέργειας σε ισάριθμα ακίνητα της εταιρείας.

Παράλληλα, προβλέπεται να γίνει πράξη και το σχέδιο εισόδου στην αμερικανική αγορά με τη συλλογή ενδυμάτων «Stevi Ritch», η οποία είναι έτοιμη τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε ζητήματα marketing, διαφήμισης κ.α.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ