inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Δευ20082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:167. Error 9: Invalid character

Στρατόπεδα θα μετατραπούν σε Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών στην Θράκη

  • PDF
Στρατόπεδα θα μετατραπούν σε Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών στην Θράκη
Προς αναζήτηση παλαιών στρατοπέδων που με μικρές μετατροπές μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε κέντρα κράτησης μεταναστών βρίσκεται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Νίκος Δένδιας έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνεργασία του υπουργείου Άμυνας και έχει ήδη παραλάβει λίστα με τα υποψήφια στρατόπεδα από το ΓΕΣ, αρκετά από τα οποία βρίσκονται στην Θράκη!!!

Παρόλο που η διαδικασία χωροθέτησης βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερα από 10 στρατόπεδα, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, χωροθέτηση κέντρων κράτησης, μέχρι πρότινος τα αποκαλούσαν χώρους «κλειστής φιλοξενίας», προβλέπεται σε Θράκη, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, ενώ ένα τουλάχιστον κέντρο λέγεται ότι θα κατασκευαστεί στα όρια του νομού Αττικής.

Το θέμα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του υπουργείου, καθώς η αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» συνεχίζεται και επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου δήλωσε ότι στόχος είναι μέχρι τον Δεκέμβριο η συνολική δυναμικότητα των χώρων κράτησης μεταναστών να έχει ξεπεράσει τις 8.000 θέσεις.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ