inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τρι04092012

Ο Γιάννης Αγγελάκας σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή

  • PDF
Ο Γιάννης Αγγελάκας σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή
Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Αυτήν την εποχή η ομάδα βρίσκεται στο studio καθημερινά, ηχογραφεί καινούργια τραγούδια για το καινούργιο album που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς. «Έχει διαμορφωθεί ένας καινούριος ήχος, μερικά νέα κομμάτια, καινούριες αγωνίες», σχολιάζει ο Γιάννης Αγγελάκας.

Μέρος αυτής της δουλειάς θα παρουσιαστεί την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής αντίστοιχα.


Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, με «ψυχή βαθιά», καταφέρνει να μας συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή «χωρίς κανόνες», ερμηνεία του και να απογειώνει τη διάθεση μας σε ένα «αιρετικό» παραλήρημα.

Ώρα έναρξης των live στις 21:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στη προπώληση και 13 ευρώ στην είσοδο. Η προπώληση των εισιτηρίων ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Σημείο προπώλησης: Βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο – Δημοκρίτου 7Α – Τηλ: 2531-84040.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ