inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ13012012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:176. Error 9: Invalid character

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές στον Έβρο

  • PDF
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές στον Έβρο
Συνελήφθησαν στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων – Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Τρείς από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Λιβάνου και οι άλλοι δύο υπήκοοι Υεμένης και Σενεγάλης.

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, οι δύο αλλοδαποί διακινητές, διότι μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο τους πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Με την σύλληψή τους, απετράπη η παράνομη είσοδος, στο Ελληνικό έδαφος, σε άλλους έντεκα περίπου μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του Τουρκικού εδάφους.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε μία πλαστική βάρκα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ