inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ13012012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:347. Error 9: Invalid character

«Πρωταθλητής» στην e-αναζήτηση το Facebook

  • PDF
«Πρωταθλητής» στην e-αναζήτηση το Facebook
Για τρίτη συνεχή χρονιά, μέσω των διαδικτυακών τους αναζητήσεων οι Αμερικανοί έστεψαν το Facebook πρωταθλητή.

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία μελέτης και ανάλυσης διαδικτυακών δεδομένων Experian Hitwise, η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης κέρδισε και φέτος επάξια την πρώτη θέση ανάμεσα στους 1.000 πιο περιζήτητους όρους στο Διαδίκτυο.

Συγκριμένα, οι ειδικοί της εταιρείας είδαν ότι οι όροι «facebook», «facebook login», «facebook.com» και «www.facebook.com» κατατάσσονταν ανάμεσα στις 10 πρώτες αναζητήσεις του 2011, σημειώνοντας μάλιστα μια αύξηση της τάξεως του 24% συγκριτικά με το περασμένο έτος.

Την ίδια στιγμή και το YouTube εμφάνισε άνοδο, περνώντας από την τρίτη θέση στην κατάταξη διαδικτυακών αναζητήσεων όπου βρισκόταν το 2010, στη δεύτερη.

Όπως προσθέτει η εταιρεία, το Facebook ήρθε πρώτο για δεύτερη συνεχή χρονιά και ως προς την επισκεψιμότητά του.

Αναλυτικά, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 συγκέντρωσε το 10,29% των συνολικών διαδικτυακών επισκέψεων που πραγματοποίησαν οι Αμερικανοί – σημειώνοντας έτσι μια αύξηση της τάξεως του 15% συγκριτικά με το 2010.

Ακολουθούν το Google.com με επισκέψεις που αγγίζουν το 7,7% επί του συνόλου, το YouTube με 3,17%, το Yahoo Mail με 2,95% και το Yahoo με 2,47%.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ