inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ13012012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:171. Error 9: Invalid character

Επιστολή Ξανθόπουλου για το γήπεδο της Δόξας Δράμας

  • PDF
Επιστολή Ξανθόπουλου για το γήπεδο της Δόξας Δράμας
Επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ ΑΕ Γιάννη Σπανουδάκη και τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας για το θέμα της χρηματοδότησης των έργων του γηπέδου της Δόξας Δράμας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να ενώσουμε για άλλη μια φορά τη φωνή μας με τη φωνή όλων των Δραμινών, σχετικά με το δίκαιο αίτημα χρηματοδότησης από τον ΟΠΑΠ των εργασιών αποπεράτωσης του γηπέδου της Δόξας Δράμας.

Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει σε όλες τις σχετικές συσκέψεις, δεν περιποιεί τιμή ούτε στην Πολιτεία, ούτε στις τοπικές πολιτικές και αυτοδιοικητικές αρχές, ούτε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το γεγονός ότι εν έτει 2012 η πόλη της Δράμας και η ιστορική μας ομάδα στερείται γηπέδου προδιαγραφών Superleague, με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένη να αγωνίζεται εκτός Δράμας.

Όπως έχει προκύψει από τις αυτοψίες και τις σχετικές εκθέσεις των αρμοδίων, το ποσό που απαιτείται για την αποπεράτωση των εργασιών του γηπέδου της Δόξας ανέρχεται περίπου σε 1.200.000€, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου καλείσθε ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να καλύψετε.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας στην κατεύθυνση της έγκρισης της σχετικής χρηματοδότησης προκειμένου τόσο η πόλη της Δράμας όσο και η ιστορική Δόξα Δράμας να κατακτήσουν το συντομότερο δυνατό το αυτονόητο, ένα σύγχρονο και λειτουργικό ποδοσφαιρικό γήπεδο».
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ