inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ14092012

Συνάντηση Χατζηοσμάν και Στυλιανίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

  • PDF
Συνάντηση Χατζηοσμάν και Στυλιανίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών
Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών είχε ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στη συνάντηση εργασίας που είχαν οι δύο πολιτικοί, τέθηκαν ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου, το μεγαλύτερο ωστόσο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε σε προβλήματα της Ροδόπης που αποτελεί κοινό πεδίο ενδιαφέροντος των δύο αντρών.

Η συζήτηση υπήρξε πολυθεματική και άγγιξε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη, την ανεργία και προβλήματα όλων των παραγωγικών κλάδων της Ροδόπης.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία για αρμονική συνεργασία. Με το πέρας της συνάντησης ο βουλευτής προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Με τον Ευριπίδη μας συνδέει μία μακρά πορεία στον πολιτικό στίβο, αλλά πρωτίστως μας συνδέει η κοινή αγωνία και το ενδιαφέρον για το μέλλον της Ροδόπης.

Του μετέφερα τις ευχές μου για καλή δύναμη και παραγωγικό έργο στην ηγεσία του Υπουργείου και του ζήτησα να έχει πάντα στο νου του την Ροδόπη και να συμβάλει από την πλευρά του στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Συζητήσαμε αρκετή ώρα για τα προβλήματα της περιοχής και άλλα ζητήματα της επικαιρότητας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε σύντομο χρονικό διάστημα».
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ