inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ14092012

Οι απειλές προς εμένα … με κάνουν πιο ελεύθερο και πιο αισιόδοξο

  • PDF
Οι απειλές προς εμένα … με κάνουν πιο ελεύθερο και πιο αισιόδοξο
Πριν ξεκινήσω να γράφω αυτή την ανάρτηση, σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να δημοσιοποιήσω ένα θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό και έχει να κάνει με τις απειλές που δέχομαι εγώ και η οικογένεια μου για τις θέσεις που διατυπώνω δημόσια, σε blogs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Χρυσή Αυγή.

Και δεν το έκανα γνωστό, γιατί απλά δεν ήθελα να ανησυχήσω κανέναν κοντινό μου άνθρωπο, κανέναν που νοιάζεται για μένα πραγματικά. Το email μου είχε γεμίσει τον τελευταίο καιρό με αρκετές βρισιές, αλλά εδώ και λίγες ημέρες τα μηνύματα που λαμβάνω έχουν απειλητικό περιεχόμενο.

Δεν θα απευθυνθώ σε καμία αστυνομία, ποτέ δεν ήταν της ιδιοσυγκρασίας μου, αλλά θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι, ότι αυτό που έμαθα καλύτερα είναι να μην φοβάμαι να λέω την γνώμη μου και να την υποστηρίζω με όλη την δύναμη της ψυχής μου.

Οι φασίστες και τα «νεόκοπα» μέλη – ακόλουθοι της ναζιστικής συμμορίας που λέγεται Χρυσή Αυγή, δρουν ανελέητοι σε κάθε επίπεδο, σε κάθε γειτονιά και η απάθεια των Ελλήνων, αποδεικνύει πως δεν έχουμε καταλάβει που έχουν φτάσει τα πράγματα. Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε απαθείς. Σήμερα εγώ ... αύριο ποιος;

Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, οι Έλληνες κάναμε το πρώτα βήματα. Μικρά, δειλά, αλλά τα κάναμε! Δυστυχώς όμως κάποιοι, στην θέα του να δουν μια αριστερή κυβέρνηση, δυνάμωσαν τα άκρα της δεξιάς.

Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε παρελθόν πολιτικές νοοτροπίες και κατεστημένα που υπέστειλαν την σημαία της ελληνικής αξιοπρέπειας, να κάνουμε παρελθόν αυτούς που είναι ικανοί να πούνε και να κάνουνε τα πάντα, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία, που θέλουν τον λαό μας φοβισμένο και εγκλωβισμένο στα ψευδοδιλλήματα τους.

Θα μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να τους αποδείξουμε πως έχουν απέναντι τους, έναν λαό νικητή, ελεύθερο και αισιόδοξο, που δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς, που δεν δέχεται νέους διχασμούς, που δεν ανέχεται τον φασισμό που σηκώνει κεφάλι!

Νίκος Βαβατσικλής
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ