inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Κυρ16092012

Παρέμβαση της εταιρείας χρυσού στην πολιτική ζωή του τόπου

  • PDF
Παρέμβαση της εταιρείας χρυσού στην πολιτική ζωή του τόπου
Με έκπληξη ακούσαμε τον πρόεδρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κ. Καρυωτάκη στα τοπικά ΜΜΕ να απειλεί τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης πως δεν θα τον ξαναψηφίσουν οι πολίτες γιατί είναι ενάντια στα χρυσωρυχεία. Αυτό είναι ωμή παρέμβαση των χρυσοθήρων στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας διότι:

1. Ο κ. Καρυωτάκης είναι πρόεδρος του Εθνικού.
2. Χρηματοδοτείται με δωρεές από τα χρυσωρυχεία.
3. Σε αντάλλαγμα προάγει τα συμφέροντα της εταιρείας χρυσού και προσπαθεί να επιβάλλει την επένδυση χρυσού στην κοινωνία.
4. Η απειλή κατά του προσώπου του Δημάρχου προκύπτει από θεσμικό αλλά και κατά το κοινώς λεγόμενο «άνθρωπο» των χρυσοθήρων, επομένως η απειλή αποδίδεται στους χρυσοθήρες που δια βοηθών εκπληρώσεως όπως εν προκειμένω τον κ. Καρυωτάκη προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των θεσμικών ως και του Δημάρχου.

Όλος ο Δημοκρατικός λαός του Δήμου μας πρέπει να στηλιτεύσει και απορρίψει την απαράδεκτη συμπεριφορά που θυμίζει άλλες μαύρες εποχές στον τόπο μας, προστατεύοντας τον Δήμαρχο και ως Θεσμικό και ως άνθρωπο.

Σύσσωμος ο κόσμος του Εθνικού επιτέλους ως και η Διοίκηση πρέπει άμεσα να επιληφθεί ώστε να μην χρησιμοποιεί ο κ. Καρυωτάκης το βήμα του Εθνικού για την προαγωγή των συμφερόντων των χρυσοθήρων, χτυπώντας ταυτόχρονα μέσα από αυτό το βήμα το πρόσωπό μου ως Δημάρχου και ανθρώπου και τούτο γιατί αγωνίζομαι για τον τόπο μου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ