inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τετ22082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:347. Error 9: Invalid character

Έως τις 30 Απριλίου οι δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό Miss Thraki 2011

  • PDF
Έως τις 30 Απριλίου οι δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό Miss Thraki 2011
Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Διαγωνισμό Ομορφιάς MISS ΘΡΑΚΗ 2011 στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Η διάρκεια δηλώσεων συμμετοχής θα είναι έως τις 30 Απριλίου.

Από 1η Μαΐου έως 30 Μαΐου με τη βοήθεια και συμπαράσταση της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και του e-evros.gr, θα αναδειχθούν οι 15 φιναλίστ που θα λάβουν μέρος στο μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Μέσα από αυτόν η νικήτρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα απευθείας στο International Tourism 2011 που θα πραγματοποιηθεί από 1η έως 8 Δεκεμβρίου στις Μπαχάμες.

Η πρώτη νικήτρια (MISS ΘΡΑΚΗ 2011) εκτός από τη συμμετοχή της στο International Tourism στις Μπαχάμες όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο και υποτροφία στη σχολή μοντέλων MODELS ACADEMY.

Η δεύτερη νικήτρια θα κερδίσει ένα ταξίδι 2 ατόμων σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του εξωτερικού για 5 ημέρες.

Υποτροφίες από τη σχολή μοντέλων MODELS ACADEMY του Γιώργου Κουτούλια θα δοθούν στις 4 πρώτες, αλλά και όλες οι φιναλίστ από τις 15 θα έχουν την ίδια ευκαιρία να επιλεγούν από το MODELS ACADEMY.

Για όλες τις συμμετέχουσες, θα υπάρχουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 30 Απριλίου 2011 στο επίσημο site των καλλιστείων.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ