inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Κυρ29072012

Προσεχώς εξελίξεις για το έργο της Περιμετρικής Οδού της Καβάλας

  • PDF
Προσεχώς εξελίξεις για το έργο της Περιμετρικής Οδού της Καβάλας
Δεν υπάρχουν νεότερα για την περιμετρική Καβάλας και ειδικότερα για το 2ο τμήμα της οδού από το Σανατόριο μέχρι το Περιγιάλι.

Παρά την κινητικότητα που υπήρξε τον Απρίλη, τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δασαρχείο, τη συζήτηση που έγινε στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, ούτε η Εγνατία οδός επανήλθε, ούτε η αποκεντρωμένη διοίκηση, ούτε φυσικά οι δασικές υπηρεσίες του νομού Καβάλας.

Εμμέσως πλην σαφώς αυτό σημαίνει πως το δασαρχείο Καβάλας, όπως επίσης και η διεύθυνση δασών, δεν συμφωνούν με την κοπή των δέντρων στην περιοχή κάτω από το Σανατόριο.

Στην τελευταία συνάντηση που έγινε στο δασαρχείο Καβάλας, οι συμμετέχοντες είχαν συμφωνήσει στην εξής διαδικασία: το δασαρχείο γνωμοδοτεί θετικά υπέρ της πρότασης για το κόψιμο των δέντρων και η διαδικασία εξελίσσεται από πλευράς μελετών. Το δασαρχείο δεν έστειλε κανένα έγγραφο μέχρι στιγμής.

Το θέμα θα εξεταστεί μάλλον από μηδενική βάση, σε επίπεδο νέας κυβέρνησης, όποτε κι αν δημιουργηθεί, αλλά και σε επίπεδο περιφερειακής αυτοδιοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς το έργο είναι γνωστό ότι διεκδικεί χρηματοδότηση από το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ