inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τρι31072012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:167. Error 9: Invalid character

Δεν σφραγίζονται τα beach bars στην παραλιακή ζώνη Φαναρίου – Αρωγής

  • PDF
Δεν σφραγίζονται τα beach bars στην παραλιακή ζώνη Φαναρίου – Αρωγής
Η δικαιοσύνη ήταν αυτή που τελικά έσωσε το καλοκαίρι στην παραλιακή ζώνη Φαναρίου και Αρωγής, θέτοντας, προσωρινά τουλάχιστον, υπό αμφισβήτηση την τελευταία απόφαση τους επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Κομοτηνής με την οποία αναστέλλονταν ή ακυρώνονταν άδειες λειτουργίες έξι παραλιακών καταστημάτων.

Η απόφαση του διοικητικού Πρωτοδικείο εκδόθηκε μόλις το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουλίου και πρόλαβε την σφράγιση των καταστημάτων. Η εντολή σφράγισης είχε οριστεί για το πρωί της Παρασκευής, αλλά οι επιχειρηματίες, διά των δικηγόρων τους, είχαν καταθέσει τις αντιρρήσεις τους σε αυτήν και τελούσαν εν αναμονή της απόφασης.

Μόλις πριν μία εβδομάδα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κομοτηνής, που είχε συνεδριάσει εκτάκτως, υπό τον πρόεδρό της και δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, έλαβε αποφάσεις αναστολής και ακύρωσης των αδειών λειτουργίας των παραλιακών καταστημάτων.

Συγκεκριμένα αναστέλλονταν η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος Barracuda του Δημητρίου Μπαλιάκια. Ακυρώνονταν η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του Hacienta ιδιοκτησίας του Παντελή Πηλικίδη, λόγω της φωτιάς που το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Το ίδιο είχε αποφασιστεί για το Del mar των Αλέκογλου - Μέγκα. αναστέλλονταν η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος Εν Πλω του Κωνσταντίνου Δεμιράκη. Αναστολή της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας είχε αποφασιστεί και στην περίπτωση του La Strada ιδιοκτησίας Ροδής Σκουτέλα.

Στις αποφάσεις της δημοτικής επιτροπής οι επαγγελματίες αντέδρασαν καταθέτοντας στο δικαστήριο τα δικά τους επιχειρήματα γιατί πρέπει να παραμένουν σε λειτουργία. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείο εκδόθηκε την ίδια μέρα.

Όπως έκανε γνωστό η δικηγόρος Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, που εκπροσωπούσε τους ιδιοκτήτες των αναψυκτηρίων Barracuda, Εν Πλω, La Strada, Del mar και Κοχύλι, «η αναστολή αυτή ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της επίσημης αναστολής, η οποία πρόκειται να εκδικαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2012. Μέχρι και τότε ισχύει η απόφαση».
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ