inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ26072012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:168. Error 9: Invalid character

Συνάντηση εργασίας ΑΣΟΠ με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

  • PDF
Συνάντηση εργασίας ΑΣΟΠ με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ
Συνάντηση εργασίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Γεωργίου Ούστογλου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλου.

Στην συνάντηση ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΟΠ Γρηγόρης Αργυρίου ενημέρωσε τον κ. Γιαννακίδη σχετικά με την δυναμική της καλλιέργειας της ροδιάς σε πανελλαδικό επίπεδο με επίκεντρο την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, την επεξεργασία και παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων ροδιάς και τον εξωστρεφή προσανατολισμό του ΑΣΟΠ στις πωλήσεις.

Ο κ. Γιαννακίδης εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας με την καθετοποιημένη λειτουργία του ΑΣΟΠ στην ροδιά και δρομολόγησε τριμερή συνάντηση Περιφέρειας, ΑΣΟΠ, Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου με σκοπό την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος για την ροδιά, που θα χρηματοδοτήσει η περιφέρεια.

Για τον σκοπό αυτό συμφωνήθηκε νέα συνάντηση εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Οι κ.κ. Γκόντιας και Καμπατζάκης, μέλη του ΑΣΟΠ, εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Δράμας και του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών, που συμμετείχαν στην συνάντηση προσκάλεσαν τον Περιφερειάρχη στην Δράμα την Τρίτη 31 Αυγούστου, κατά την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Δράμας.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ