inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Σαβ11082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 2:14. Error 41: Attribute without value

Συνάντηση στην Αθήνα για το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

  • PDF
Συνάντηση στην Αθήνα για το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα και τη γενική γραμματέα. Λίνα Μενδώνη είχε ο υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη, τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ροδόπης Κυριάκο Αμούτζα και το γενικό διευθυντή Ευστάθιο Κεφαλίδη.

Παρέδωσαν ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισης του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής στον αρμόδιο υπουργό και συμφώνησαν μαζί του τα παρακάτω:

1. Θα υπογραφεί προγραμματική συμφωνία μεταξύ της Περιφέρειας, του Υπουργείου Πολιτισμού και της Αναπτυξιακής Ροδόπης για τη χρηματοδότηση του Μεγάρου το επόμενο διάστημα με 150 έως 200 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να ξεκινήσει τη συστηματική του λειτουργία.
2. Θα ξεκινήσει άμεσα η εκπόνηση του Οργανισμού ώστε να μπορέσει το Μέγαρο να αποκτήσει αυτόνομη νομική υπόσταση και διοικητικό συμβούλιο κατά τα πρότυπα των Μεγάρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
3. Θα επιδιωχθεί η αδελφοποίηση και συστηματική συνεργασία του συνεδριακού και μουσικού Μεγάρου Κομοτηνής με τους αντιστοίχους οργανισμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ώστε να μπορούν να μεταφέρονται εκδηλώσεις και στην πόλη μας με οικονομία κλίμακος.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ