inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τετ08082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 2:14. Error 41: Attribute without value

Η Microsoft ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 για υπολογιστές

  • PDF
Η Microsoft ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 για υπολογιστές
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Microsoft Ελλάς, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ανάπτυξης και δοκιμής των πολυαναμενόμενων windows 8, καθώς και τη διάθεσή του εν λόγω λογισμικού στους συνεργαζόμενους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ συμπλήρωσε ότι η διάθεση του νέου λογισμικού στο ευρύ κοινό θα ξεκινήσει από 26 Οκτωβρίου.

Από τις 15 Αυγούστου οι επαγγελματίες της πληροφορικής που δοκιμάζουν τα Windows 8 σε οργανισμούς και επιχειρήσεις, θα έχουν πρόσβαση στην τελική έκδοση των Windows 8 μέσω της συνδρομής TechNet, ενώ μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, οι πελάτες του Volume License χωρίς Software Assurance θα μπορούν να αγοράσουν τα Windows 8 μέσω των μεταπωλητών Microsoft Volume License Resellers.

Από τις 26 Οκτωβρίου το κοινό θα έχει πρόσβαση στα windows 8, ενώ οι σημερινοί χρήστες των Windows θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν σε Windows 8 καταβάλλοντας ένα ποσό που θα ξεκινάει από 29,99 ευρώ.

Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης αγοράσει σήμερα έναν υπολογιστή με Windows 7, θα μπορεί την ημέρα της γενικής διάθεσης των Windows 8 να αγοράσει μια αναβάθμιση σε Windows 8 Pro στην τιμή των 14,99 ευρώ.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ