inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ13092012

Χωρίς προβλήματα ξεκινά η σχολική χρονιά στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

  • PDF
Χωρίς προβλήματα ξεκινά η σχολική χρονιά στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ
Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜΘ Γιώργο Κελεσίδη, είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, με αντικείμενο την προετοιμασία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και την εξέλιξη των έργων που αφορούν τις σχολικές υποδομές.

Ο κ. Γιαννακίδης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια ΑΜΘ και τόνισε την συμπαράσταση και την συνδρομή του στον κ. Κελεσίδη.

Παράλληλα ενημέρωσε τον Περιφερειακό Διευθυντή για τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και τις εγκρίσεις κτιριακών προγραμμάτων, για τις δυο σχολικές μονάδες σε Έβρο και Δράμα.

Αυτές αφορούν μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στα Ρίζια Ορεστιάδας και ένα 12θέσιο σχολείο στο Κάτω Νευροκόπι.

Από την μεριά του ο κ. Κελεσίδης σχολίασε πως «ο Περιφερειάρχης είναι κοντά μας, αγωνίζεται και συμβάλλει όπου χρειάζεται για να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για μια εκπαίδευση ποιότητας», δείχνοντας έτσι την καλή συνεργασία που υπάρχει.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης είπε πως τα βιβλία έχουν έρθει σε όλα τα σχολεία, ενώ αναφερόμενος στους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς τόνισε πως υπάρχει πληρότητα 100%.

Να σημειωθεί πως πληρότητα δεν υπάρχει στους νεοδιορισμένους των ειδικοτήτων, κάτι όμως το οποίο θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ