inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Δευ25062012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:171. Error 9: Invalid character

Με 4 γκολ πανηγύρισε ο Πανθρακικός την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα

  • PDF
Με 4 γκολ πανηγύρισε ο Πανθρακικός την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα
Εντυπωσιακός, για μία ακόμη φορά στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός συνέτριψε 4-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών μπροστά στους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία έχασε μόλις δύο πόντους φέτος στην έδρα της, έδωσε την τελευταία της παράσταση μπροστά στο κοινό της και γιόρτασε την προαγωγή της στη φιέστα που είχε οργανώσει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Πανθρακικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 7' άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ του Μπαϊκαρά, έπειτα από πάσα του Μίνγκα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σουλτανίδης είχε σουτ στο δοκάρι, όμως στο 11' έγινε το 2-0 όταν ο Μπαϊκαρά εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρήστου με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα και πάλι στα δίχτυα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδειχνε ασταμάτητη και στο 15' είχε νέο δοκάρι με τον Μίνγκα. Από το σημείο αυτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και λίγο αργότερα, στο 30', μείωσαν σε 2-1. Ο Παπαδόπουλος βρήκε τον Στεργίδη και εκείνος με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα Κουτσόπουλο και ξαναέβαλε την Αναγέννηση στο ματς. Ο Πανθρακικός. απάντησε με τρίτο δοκάρι, το οποίο καταγράφηκε στο 38' σε σουτ του Σουλτανίδη.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να φτάσουν στο τρίτο τέρμα με κεφαλιά του Μπαϊκαρά στο 78' έπειτα από σέντρα του Γωνιάδη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 84' με σουτ του Σουλτανίδη, ο οποίος αξιοποίησε την προσπάθεια του Μίνγκα και έβαλε το ... κερασάκι στην τούρτα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, όλοι οι φίλοι της ομάδας της Κομοτηνής πανηγύρισαν την άνοδο, ενώ έγινε παρουσίαση των ποδοσφαιριστών.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου (62' Σκλιοπίδης), Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μπαλού, Λιαπάκης (57' Μακρυδημήτρης), Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Πόνσε (57' Γωνιάδης), Σουλτανίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Δημήτρης Τομπάζης): Καραογλανίδης, Σερέτης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (79' Μπέκα), Κωστίκας, Στεργίδης (73' Τσικνίδης), Παπαδόπουλος, Καρακασόγλου, Στεφανίδης (67' Γιόνδης).
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ