inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τετ27062012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:170. Error 9: Invalid character

Συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ στον Δήμο Κομοτηνής

  • PDF
Συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ στον Δήμο Κομοτηνής
Η πορεία των έργων του ΕΣΠΑ αλλά και η προετοιμασία των νέων προτάσεων προς ένταξη στα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εξετάστηκε σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηναίων την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη.

Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιώργος Πετρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Καρασταύρου, ο Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής η Αρχής της Περιφέρειας ΑΜ -Θ Βασίλης Πιτσινίγκος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Γιαννακίδης χαρακτήρισε τον Δήμο Κομοτηνής και την ΔΕΥΑΚ ως «πρότυπα αναφοράς», επισημαίνοντας ότι προχωρά η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου ν' αξιοποιηθούν όλοι οι διαθέσιμοι πόροι που προέρχονται από ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.

Τέλος, ο κ. Γιαννακίδης στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόταση που τέθηκε για αξιοποίηση του νερού του φράγματος της ΔΕΗ στην Γρατινή προκειμένου ν' αντιμετωπιστούν μακροπρόθεσμα οι υδρευτικές ανάγκες του Δήμου Κομοτηνής, προσθέτοντας ότι θα την υποστηρίξει αρμοδίως, από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και τον Δήμαρχο Κομοτηνής.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ