inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τετ27062012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:168. Error 9: Invalid character

Τι γίνεται με την ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη;

  • PDF
Τι γίνεται με την ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη;
Ο μοναδικός ίσως οικονομικός πνεύμονας της Ξάνθης, η ΣΕΚΑΠ, βρίσκεται σε τέλμα! Η δέσμευση από το μνημόνιο να αποδεσμευτεί η ΑΤΕ από τις συνεταιριστικές επιχειρήσεις που είναι θυγατρικές της είναι ένα αγκάθι στην παραπέρα πορεία της.

Πολιτική απόφαση ήταν να πουληθεί σε ιδιώτες οι οποίοι δυστυχώς κρατούν ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους ενόψει του νέου πολιτικού σκηνικού που διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές.

Η νέα διοίκηση που αναμένετε να ορισθεί από το Υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα κληθεί να συνεχίσει την λειτουργία της με χρηματοδότηση η οποία θα εξασφαλισθεί όπως ακούγεται μέσω του χρηματοπιστωτικού ταμείου της Ε.Ε. και σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, θα κληθούν εργαζόμενοι και νέα διοίκηση να λειτουργήσουν την επιχείρηση με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Αλλιώς η επιχείρηση θα κλείσει.

Η ΣΕΚΑΠ έχει όλα τα εχέγγυα να δουλέψει. Υπάρχει μηχανολογικός εξοπλισμός, δίκτυο πωλήσεων, προσωπικό. Κάποιος θα πρέπει να μπει μπροστά και να τα αξιοποιήσει όλα αυτά.

Ο μόνος βραχνάς της είναι η Αγροτική Τράπεζα. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης να αποδεσμευτεί, να χρηματοδοτηθεί και να λειτουργήσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα κλείσει.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ