inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Δευ20082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:1. Error 4: Not well-formed (invalid token)

«Η Θράκη στο παγκόσμιο στερέωμα»

  • PDF
«Η Θράκη στο παγκόσμιο στερέωμα»
Ξεκινώντας από τις Φέρες, τον Αύγουστο του 1994, ο θεσμός του Παγκοσμίου Συνεδρίου Θρακών έχει χαράξει μία ιστορική πορεία διατρέχοντας γεωγραφικά τις πόλεις της Θράκης για να επιστρέψει στις Φέρες, τη βυζαντινή πόλη της Βήρας.

Αποτέλεσε βήμα διαλόγου και έδωσε την ευκαιρία στους Θρακιώτες απανταχού της γης, να καταθέτουν προτάσεις θέσεις, ιδέες και προοπτικές.

Με θέμα «Η Θράκη στο Παγκόσμιο Στερέωμα», το Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών αναζητά, ως διοργάνωση, νέο ρόλο και αποτελεσματική παρέμβαση, μεταφέροντας στο Ελλαδικό στερέωμα και ειδικότερα στην Αθήνα, τις επιθυμίες των απανταχού Θρακιωτών.

Οι εργασίες του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής με πάνω από 100 εγγεγραμμένους συνέδρους ενώ εκατοντάδες Θρακιώτες βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Φερών.

Το συνέδριο που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια, αποτελεί μία ουσιαστική «πλατφόρμα» συζήτησης, πάνω σε ζωτικά θέμα που απασχολούν την περιοχή της Θράκης.

Καινοτομία του φετινού συνεδρίου είναι ότι στην έναρξή του δεν έγιναν χαιρετισμοί, εκτός του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος για ουσιαστικό διάλογο.

Όλες οι άλλες ομιλίες θα κατατεθούν γραπτώς και θα δημοσιευθούν στο έντυπο που θα κυκλοφορήσει, μετά τη λήξη των εργασιών.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ