inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Δευ30072012

Συγγραφέας σκέφτεται να γίνει η Πηγή Δεβετζή

  • PDF
Συγγραφέας σκέφτεται να γίνει η Πηγή Δεβετζή
Για τον αθλητισμό, τον έρωτα, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, το πηγαινέλα Αθήνα – Αλεξανδρούπολη και τις δύσκολες στιγμές, μίλησε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στη χώρα μας η ίδια όμως αποφάσισε πριν ένα χρόνο να σταματήσει την καριέρα της: «Δύσκολη απόφαση, αλλά όταν νιώθεις ότι αρχίζουν και σε ... πονάνε τα πόδια σου, ότι οι αντοχές σου μειώνονται, τότε δεν αισθάνεσαι καλά.

Επειδή δεν μου αρέσει να χάνω, αποφάσισα τον περασμένο χρόνο να τερματίσω την καριέρα μου και ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Νιώθω πολύ καλά και η καθημερινότητά μου είναι εντελώς διαφορετική από τότε που αποχώρησα από τον πρωταθλητισμό», λέει η Πηγή και σημειώνει πως εργάζεται στον στρατό, ότι κάνει προπόνηση για να διατηρείται σε καλή κατάσταση και πως είναι στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης και χαίρεται πολύ γι' αυτό, γιατί είναι μια ομάδα με τεράστιες προοπτικές.

«Δεν επέστρεψα μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Μοιράζω τον χρόνο μου ανάμεσα στην Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη. Η αλήθεια είναι ότι επειδή εγκατέλειψα αρκετά μικρή την γενέτειρά μου, για χάρη του πρωταθλητισμού, όλα αυτά τα χρόνια που αποχωρίστηκα την οικογένειά μου, μου έλειψε και τώρα προσπαθώ να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο. Είμαι πολύ δεμένη με τον αδερφό μου και η μεγάλη αδυναμία μου είναι ο ανιψιός μου», τόνισε η Πηγή.

Επισημαίνοντας πως είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της, η Ολυμπιονίκης περιγράφει την πιο δύσκολη στιγμή της: «ο πατέρας μου αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό.

Πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά, δόξα τω Θεώ, τώρα είναι όλα μια χαρά. Ήταν μεγάλη δοκιμασία, μέσα από την οποία βγήκα πιο δυνατή και φυσικά, εκτίμησα πάνω από όλα την υγεία. Η υγεία είναι δώρο Θεού».

Ακόμη, η πρωταθλήτρια αποκάλυψε πως ο έρωτας είναι η αιτία που διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της: «Η αλήθεια είναι ότι και προσωπικά εδώ και ένα χρόνο περίπου, βρίσκομαι σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένη και μαζί με το σύντροφο μου απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Νιώθω πολύ καλά γιατί δίνω και παίρνω αγάπη.

Ο σύντροφός μου με στήριξε από την αρχή. Τότε κατάλαβα τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Είτε προέρχεται από φίλους, είτε από τον σύντροφό σου.

Στα δύσκολα αποκαλύπτονται τα αληθινά συναισθήματα. Στα εύκολα, όλοι είναι δίπλα σου», αναφέρει η Πηγή, που σχεδιάζει να γράψει βιβλίο με τις εμπειρίες της στον αθλητισμό. «Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις! Είναι ένας τίτλος που σκέφτομαι να τον βάλω στο βιβλίο που πρόκειται να γράψω για όλα αυτά που έζησα μέσα από τον πρωταθλητισμό».

Η Ολυμπιονίκης δεν κρύβει την επιθυμία της να κάνει οικογένεια. «Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν θέλω. Όμως, δεν κάνω σχέδια γιατί η ζωή δεν ξέρεις πώς τα φέρνει. Κάνει τα δικά της σενάρια.

Ζω το σήμερα και ελπίζω τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρει και τονίζει πως θα έλεγε «ναι» σε έναν δεύτερο γάμο: «το ότι έκανα ένα γάμο και χώρισα δεν σημαίνει ότι είμαι κατά του γάμου.

Παίζει ρόλο η σχέση που έχεις με τον άνθρωπό σου και φυσικά είναι σημαντικό να πιστεύεις ότι με τον σύντροφό σου μπορείς να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου».

Όσο για το τι την φοβίζει περισσότερο; «Η αρρώστια. Είναι εφιάλτης για μένα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλος ο κόσμος να έχει υγεία και να είναι πάντα καλά», καταλήγει η Πηγή.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ