inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Σαβ11082012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:170. Error 9: Invalid character

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

  • PDF
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής
Με 26 θέματα στην ημερήσια του διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, την Τρίτη 7 Αυγούστου 2012, στις 19:30 στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής.

Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

1. Έγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δήμου Κομοτηνής και Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Κ.Καραθεοδωρή Δήμου Κομοτηνής για την υλοποίηση του Πιλοτικού Προγράμματος για την ανάδειξη του Δήμου Κομοτηνής και της ευρύτερης περιοχής της Ροδόπης, σε Αειφόρο Τουριστικό Προορισμό, προσβάσιμο σε όλους.
2. Έγκριση ή μη σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμου Κομοτηνής και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής (αριθμ. 1.5/3-7-2012 Απόφ. Διοικητικού Συμβουλίου).
3. Προγραμματισμός προσλήψεων για την κάλυψη των θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του Υποέργου Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας στο Δήμο Κομοτηνής με Α/Α 8 της Πράξης: Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της οπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης, της κατηγορίας Πράξης 3.2.3. του Επιχειρησιακού Προγράμματος: Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013.
4. Έγκριση ή μη της διαδικασίας και των όρων προκήρυξης των υποτροφιών που προέρχονται από το κληροδότημα ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΙΣΣΑ και τη δωρεά εν ζωή ΦΩΤΗ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ.
5. Εγκριση διακοπής των εργασιών της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία: ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗΣ (Αριθμ. 387/2001 ΑΔΣ).
6. Καθορισμός-Διάθεση-Χρήση βοσκοτόπων του Δήμου Κομοτηνής (Αριθμ. 29/2012 ΑΕΠΖ).
7. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του 1ου και 2ου ορόφου του κτιρίου Στέγης Αυτόνομης Διαβίωσης του Δήμου Κομοτηνής στον Σύλλογο Ατόμων με κινητικά Προβλήματα και φίλων Ν. Ροδόπης: ΠΕΡΠΑΤΩ.
8. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου των Τοπικών Κοινοτήτων Ν.Σιδηροχωρίου και Κάλχαντα στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) για τη διεξαγωγή πανελληνίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου περιόδου 2012-2013.
9. Έγκριση ή μη χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης της εκκαθάρισης, στους ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, των αυτοδίκαια λυθέντων δημοτικών επιχειρήσεων: 1.Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Κομοτηνής (ΔΕΤΑΚΟΜ), 2.Δημοτική Επιχείρηση Σφαγείων Δήμου Κομοτηνής (ΔΕΣΚΟΜ) και 3. Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Κομοτηνής (ΔΕΑΚΟ).
10. Έγκριση ή μη επιχορήγησης της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής, για την υλοποίηση του Προγράμματος Σχολικού Τροχονόμου, από Ιανουάριο έως και Μάρτιο 2012. 11. Έγκριση ή μη χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης δημοτών που επλήγησαν από αιφνίδιο γεγονός (πυρκαγιά). 12. Έγκριση ή μη επανεκμίσθωσης του ευρισκόμενου εντός του Αλσους Αγίας Παρασκευής, κυλικείου. 13. Έγκριση ή μη διαγραφής και επαναβεβαίωσης χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.
14. Έγκριση ή μη διαγραφής και επαναβεβαίωσης χρηματικών ποσών που αφορούν διανοίξεις σε εφαρμογή του σχεδίου πόλεως.
15. Εγκριση ή μη (για 3η φορά) της μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής, έτους 2012.
16. Έγκριση ή μη χορήγησης αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών.
17. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
18. Έγκριση ή μη του Τεχνικού Δελτίου της προμήθειας: Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Κομοτηνής, του Προγράμματος: Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015 του πράσινου Ταμείου στους άξονες Προτεραιότητας: 2.Αναβάθμιση αστικών υποδομών, 3.Προστασία και ανάδειξη φυσικού περιβάλλοντος και 4.Ενίσχυση ελκυστικότητας των πόλεων.
19. Έγκριση ή μη του Τεχνικού Δελτίου του Έργου: Ολοκλήρωση πεζοδρομήσεων στη Ν. Μοσυνούπολη και σύνδεση με το αστικό κέντρο της πόλης, του άξονα προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΑΜΘ, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονία - Θράκη.
20. Έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: Συντήρηση διδακτηρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 2011.
21. Έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στις γειτονιές της πόλης και των οικισμών.
22. Έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Επικαιροποίηση αρχιτεκτονικών μελετών παιδικών σταθμών Κοσμίου και Ροδίτη»
23. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: Εξωραϊσμός Δημοτικών Κοιμητηρίων.
24. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: Συντήρηση Διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2011.
25. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών του έργου: Συντηρήσεις μειονοτικών διδακτηρίων 2011.
26. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στις γειτονιές της πόλης και των οικισμών.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ