inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ29062012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:176. Error 9: Invalid character

Προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από ηλικιωμένη στην Καβάλα

  • PDF
Προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από ηλικιωμένη στην Καβάλα
Συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Καβάλας από αστυνομικούς, ένας άνδρας 42 ετών και μία γυναίκα 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και απείθεια.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους μετέβησαν σε χωριό της Καβάλας, όπου η δράστιδα προσέγγισε 85χρονη και αφού παρουσιάστηκε ως λογίστρια του Δήμου και των τέκνων της, προφασιζόμενη οικονομικές εκκρεμότητες αυτών, προσπάθησε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το όχημα των δραστών, σε χωριό της Καβάλας.

Ακολούθως, οι δράστες, αφού αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στην υπόδειξη των αστυνομικών να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό κατάστημα, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν, πλην όμως, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, ακινητοποιήθηκαν άμεσα, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ