inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τρι04102011

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:176. Error 9: Invalid character

Αγώνας δρόμου για τις φωτοτυπίες στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης

  • PDF
Αγώνας δρόμου για τις φωτοτυπίες στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης
Αγώνα δρόμου κάνουν οι καθηγητές και ο Καλλικρατικός Δήμος Αλεξανδρούπολης προκειμένου να φωτοτυπηθούν 1.200.000 σελίδες οι οποίες θα καλύψουν την διδασκαλία στην Αθμια και Βθμια εκπαίδευση μέχρι και τον Οκτώβριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ορισθεί ο ανάδοχος ο οποίος θα αναλάβει να εκδώσει τις φωτοτυπίες, ενώ ο Δήμος προσπαθεί να εξασφαλίσει έκτακτη χρηματοδότηση. Όσο αφορά τα κενά των εκπαιδευτικών δεν υπάρχουν, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

«Η κάλυψη των κενών έχει επιτευχθεί καταργώντας σχεδόν όλες τις υποβοηθητικές δομές, όπως σχολικές βιβλιοθήκες, ενισχυτική και πρόσθετη διδασκαλία, γραφεία φυσικής αγωγής, με αποτέλεσμα να εξοικονομηθεί κάποιο προσωπικό», ανέφερε ο πρόεδρος της Α ΈΛΜΕ Έβρου Γιώργος Καλόγερος, τονίζοντας ότι, «η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη των τελευταίων δέκα ετών, τα παιδιά έχουν αφεθεί στην τύχη τους, ενώ η εγκατάλειψη της παιδείας είναι ολοκληρωτική».

Η χαώδης κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία διαπιστώθηκε και στην χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

«Προσπαθούν μεσοβέζικα να δώσουν λύση στο πρόβλημα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων της Δημοτικής Επιτροπής κ. Νίκος Δινδίνης, υπογραμμίζοντας ότι, «όλα είναι μεθοδευμένα».
 CONN-X από 9,90€ τον μήνα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Κομοτηνή
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ