inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ07102011

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:171. Error 9: Invalid character

40 χρόνια Κινηματογραφική Λέσχη Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης

  • PDF
40 χρόνια Κινηματογραφική Λέσχη Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης
Ξεκίνησαν τα εργαστήρια της Κινηματογραφικής Λέσχη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης στο λαογραφικό Μουσείο της πόλης. Από τις παλαιότερες στην Ελλάδα (1971), με πλούσιο πρόγραμμα, κινηματογραφικά αφιερώματα στο βιβλίο, το θέατρο, τη φωτογραφία, τα Βαλκάνια.

Δίνει τη δυνατότητα στο σινεφίλ κοινό της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ταινίες. Οι συνεργασίες της με άλλα φεστιβάλ και λέσχες φέρνουν νέους δημιουργούς στην πόλη και δίνουν το βήμα σε νέους κινηματογραφιστές.

Ακόμη συμμετέχει σε παραγωγές που γίνονται στην Ξάνθη και οργανώνει μαθήματα, σεμινάρια και παραγωγές. Φέτος γιορτάζει τα 40 της χρόνια και έχει οργανώσει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα προβολών. Μέχρι το τέλος της χρονιά περισσότερες από 200 ταινίες (μικρού και μεγάλου μήκους).

Στον πρώτο κύκλο του εργαστηρίου κινηματογράφου θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την ιστορία και τη γλώσσα του κινηματογράφου. Σε μια σειρά διαλέξεων -εργαστηρίων -προβολών θα αναφερθούν τα στοιχεία για την οργάνωση παραγωγής, το σενάριο, τις τεχνικές λήψεις, το μοντάζ και τις ταινίες που θα έπρεπε να έχει δει κανείς.

Στο δεύτερο κύκλο, εκλεκτοί καλεσμένοι της κινηματογραφικής λέσχης θα μιλήσουν για τη δουλειά τους και θα συμμετέχουν σε σεμινάρια σχετικά με τις τεχνικές σεναρίου, την υποκριτική, το φωτισμό, τη διεύθυνση φωτογραφίας, την σύνθεση και την αισθητική του κάδρου, το μοντάζ κ.ά.

Ακόμη το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Προβολές έργων, συζητήσεις με ανθρώπους του κινηματογράφου, κινηματογραφικά προγράμματα και συμμετοχή σε παραγωγή.

Πληροφορίες εγγραφές στο τηλέφωνο 25410-25421 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 CONN-X από 9,90€ τον μήνα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Κομοτηνή
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ