inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τρι24072012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:171. Error 9: Invalid character

Επιστροφή στην Κομοτηνή για τον Πανθρακικό

  • PDF
Επιστροφή στην Κομοτηνή για τον Πανθρακικό
Έπειτα από πολλές μέρες σκληρής προπόνησης στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, ο Πανθρακικός επέστρεψε στη βάση του για να συνεχίσει το 3ο στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό του κέντρο.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη επέστρεψε ξημερώματα Κυριακής στην Κομοτηνή με τους ποδοσφαιριστές να είναι σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένοι από τις δύσκολες μέρες του βουνού.

Όπως ήταν αναμενόμενο η τεχνική ηγεσία έδωσε την Κυριακή ρεπό και ανανέωσε το ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Δευτέρας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Στην προπόνηση της Δευτέρας αναμένεται να πάρουν μέρος και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Πανθρακικού (Κυβελίδης και Λαδάκης). Οι δυο ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Βασίλη Σέγκου, θα περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ώστε να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα που θα τους φέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα στο ίδιο επίπεδο με τους υπολοίπους.

Η επιστροφή του Πανθρακικού περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια καθώς ο προπονητής της ομάδας, θέλει να περάσει νέα στοιχεία στους ποδοσφαιριστές και η διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων είναι ο καλύτερος τρόπος.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου, ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει την Κυπριακή Αθλητική Ένωση Πάφου (ομάδα Α' κατηγορίας) στην Ξάνθη ενώ το Σάββατο 28 Ιουλίου το μενού περιλαμβάνει την Νέα Σαλαμίνα (ομάδα Α' κατηγορίας Κύπρου). Οι δυο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18:45.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ