inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ28062012

«Ναι» στην ανέγερση φράχτη στον Έβρο από τον Αρνό Κλαρσφέλντ

  • PDF
«Ναι» στην ανέγερση φράχτη στον Έβρο από τον Αρνό Κλαρσφέλντ
Την ανέγερση φράχτη κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων υποστήριξε ο επικεφαλής του Γραφείου για τη Μετανάστευση και την Ενσωμάτωση, Αρνό Κλαρσφέλντ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της διαδικτυακής πύλης euractiv.com

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αρνό Κλαρσφέλντ δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι η ΕΕ θα πρέπει να κατασκευάσει ένα φράχτη κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων, μήκους 130 χλμ, παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με τον υπάρχοντα φράχτη μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού.

To δημοσίευμα υπενθυμίζει, εξ άλλου, ότι ο Αρνό Κλαρσφέλντ, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από το Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί στη θέση του επικεφαλής του Γραφείου για τη Μετανάστευση, απηχεί τις ιδέες του Γάλλου Προέδρου, ο οποίος έχει επανειλημμένα χαρακτηρίσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα «διάτρητα».

Σημειώνει, μάλιστα, ότι σύμφωνα με αναλυτές, ο Σαρκοζί έχει επιδοθεί σε μία αντιμεταναστευτική ρητορική, στην εκστρατεία του, που αναμένεται να αποτελέσει κύριο σημείο αντιπαράθεσης με τον υποψήφιο του σοσιαλιστικού κόμματος Φρανσουά Ολάντ.

O Αρνό Κλάρσφελντ επιχειρηματολόγησε ότι υπάρχει μία «πόρτα μισάνοιχτη» στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, η οποία πρέπει να κλείσει και να επιτρέψει στους Ευρωπαίους πολίτες, που ζουν με σχετική ευημερία, να αποφασίζουν ποιοι θα περάσουν στο έδαφός τους.

Ερωτηθείς για το πώς θα πρέπει να είναι αυτός ο φράχτης ο κ. Κλάρσφελντ απάντησε: «Ένας φράχτης είναι φτιαγμένος από ηλεκτροφόρα καλώδια. Ένας φράχτης, όπως αυτός που υπήρχε στη Ρώμη και χάρη στον οποίο είχαμε ειρήνη που διήρκεσε επί αιώνες».
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ