inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ07062012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:347. Error 9: Invalid character

Έρχονται τα πρώτα tablets με Windows 8

  • PDF
Έρχονται τα πρώτα tablets με Windows 8
Μπορεί τα Windows 8 να μην έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι εταιρείες που κατασκευάζουν tablets έχουν ήδη τρέχουν ήδη να εμφανίσουν προϊόντα που θα τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα, το οποίο αναμένεται τους αμέσως επόμενους μήνες.

Οι εταιρείες Asus, Acer και Toshiba ετοιμάζουν μια σειρά νέων tablets με Windows 8 και Windows RT τα οποία θα παρουσιαστούν στην έκθεση Computex που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη βδομάδα στην Ταιπέι.

Τα tablets με Windows 8 θα διαθέτουν επεξεργαστές Intel ενώ αυτά με Windows RT θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές ARM από την Nvidia, την Qualcomm και την Texas Instruments.

Εάν λάβουμε υπόψη μας ότι η Microsoft πρόσθεσε στο νέο λειτουργικό υποστήριξη για επεξεργαστές τεχνολογίας ARM η λογική λέει πως για πρώτη φορά θα δούμε λανσάρισμα που να μην βασίζεται σε επεξεργαστές x86.

Από την άλλη και η Intel έχει κάνεις τις κινήσεις της για να μπει πιο δυναμικά στον χώρο των smartphones και των tablets, οπότε -αν όχι τώρα- σύντομα θα δούμε και tablets με Windows 8 και Intel CPU.

Η πρόθεση των κατασκευαστών είναι να φέρουν στην αγορά τόσο tablets όσο και hybrid notebooks - δηλαδή ο συνδυασμός tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο που μετατρέπεται σε notebook.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ