inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ07062012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:170. Error 9: Invalid character

Περιοδεία στην Καβάλα πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος

  • PDF
Περιοδεία στην Καβάλα πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος
Περιοδεία στην Καβάλα πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος
  • Προηγούμενο
  • 1 of 2
  • Επόμενο
Η πρώτη επίσημη συνάντηση με φορείς της πόλης έγινε στα γραφεία του εμποροβιομηχανικού επιμελητήριου Καβάλας και ο πρόεδρος του φορέα Άγγελος Τσατσούλης, περιέγραψε την ύφεση που μαστίζει την οικονομία του νομού και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και έκανε ειδική αναφορά στα αδιέξοδα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Πάνος Καμμένος διατύπωσε τις συγκεκριμένες προτάσεις του Κινήματος για την έξοδο των ελληνικών επιχειρήσεων από την κρίση του μνημονίου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αναφέρθηκε στην αλλαγή του φορολογικού καθεστώτος στις παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές της χώρας που προβλέπεται στο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος το οποίο έχει δημοσιοποιηθεί από τις 18 Απριλίου.

Αναφέρθηκε επίσης στο εξειδικευμένο πρόγραμμα για την ολική ρύθμιση οφειλών των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω του ειδικού λογαριασμού τακτοποίησης χρεών κάθε είδους προς το δημόσιο, όπως δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαΐου.

Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, το κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους από το σωματείο εργαζομένων της βιομηχανίας λιπασμάτων με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Τσιμενίδη ο οποίος εξέθεσε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας.

Εξειδίκευσε στο αίτημα να αποσυρθεί άμεσα η επιβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης φυσικού αερίου με τον οποίο έχει επιβαρυνθεί η λειτουργία της εν λόγω βιομηχανίας, από την εποχή που το κράτος τον επέβαλε για τα νοικοκυριά. Το κόστος από αυτόν τον φόρο επιβαρύνει τη λειτουργία της βιομηχανίας με 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του σωματείου.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε υπόμνημα για το θέμα προκειμένου να μελετηθεί επισταμένως το ζήτημα. Καταρχήν δήλωσε ότι θα στηρίξει το αίτημα σύμφωνα με τα όσα εκτέθηκαν στη συνάντηση.

Η περιοδεία συνεχίστηκε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «Καβάλα Όιλ».