inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Δευ09072012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:167. Error 9: Invalid character

Συνεργασία ανάμεσα στον Έβρο και την Aegean Airlines

  • PDF
Συνεργασία ανάμεσα στον Έβρο και την Aegean Airlines
Συνεργασία ανάμεσα στον Έβρο και την Aegean Airlines
  • Προηγούμενο
  • 1 of 2
  • Επόμενο
Οι δυνατότητες συνεργασίας για την προβολή και ανάπτυξη της περιοχής του Έβρου εξετάσθηκαν στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή στελεχών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της Aegean.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕ Έβρου, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού – Πολιτισμού Κωνσταντίνος Παπακοσμάς και Πρωτογενούς Τομέα Γεώργιος Ούστογλου, ο Διευθυντής Διοίκησης και Υπηρεσιών Εδάφους της Aegean Ιωσήφ Μαστοραντωνάκης, ο Στέφανος Σαδόπουλος υπεύθυνος πωλήσων, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου Σταυρούλα Σαλούτση, η υπεύθυνη πωλήσεων Βορείου Ελλάδας Ειρήνη Σιδηροπούλου, η υπεύθυνη για το γραφείο Αλεξανδρούπολης Δήμητρα Ζανέλη, ο αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης Στέλιος Ζαντανίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Νικολάου, χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντηση για την τουριστική προβολή και ανάδειξη του νομού και εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι από τη συνεργασία θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για την περιοχή.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπακοσμάς ανέφερε ότι η περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι ευλογημένη, έχει μοναδικές ομορφιές και μπορεί κάποιος να την επισκεφτεί και τους 12 μήνες του χρόνου και ότι αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το ανθρώπινο δυναμικό.

Από την μεριά του ο κ. Ούστογλου τόνισε ότι η συνάντηση είναι χρήσιμη, τη χαρακτήρισε σημαντικό γεγονός και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για τον τόπο.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου τέθηκαν θέματα για συνεργασία, όπως η προβολή του νομού στο περιοδικό και στο site της Aegean, η εκτύπωση τουριστικού οδηγού, ο οποίος μπορεί να υπάρχει στις θέσεις των επιβατών στα αεροπλάνα της εταιρείας, η δυνατότητα παροχής οικονομικών πακέτων προσφορών για τις σχολικές εκδρομές, καθώς και η «υιοθεσία» από πλευράς Aegean ενός σημαντικού αρχαιολογικού μνημείου του νομού με στόχο την προβολή του.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ