inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ12072012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:167. Error 9: Invalid character

Ξεκινά το Alexandroupolis shopping Festival

  • PDF
Ξεκινά το Alexandroupolis shopping Festival
Με τον διακριτικό τίτλο «Συμμετέχω και εγώ» σε τέσσερις γλώσσες, Ελληνικά, αγγλικά, βουλγάρικα και Τούρκικα, ξεκινά στην Αλεξανδρούπολη το 2ο Alexandroupolis shopping Festival, με στόχο να τονώσει την αγοραστική και τουριστική κίνηση της περιοχής.

Το Alexandroupolis shopping Festival, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Επιμελητήριο Έβρου.

Μέχρι και τις 14 Ιουλίου που θα διαρκέσει το Alexandroupolis shopping Festival, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης που συμμετέχουν στην γιορτή, θα λειτουργούν καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 19:00 έως τις 22:00 ενώ θα επιδοθούν σε μια σειρά σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων.

Τα καταστήματα καφέ και εστίασης πρόκειται να προσφέρουν τοπικά προϊόντα σε ειδικά χαμηλές τιμές, οι σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής θα διαθέσουν τα καταλύματα τους με πολύ χαμηλό κοστολόγιο, ενώ εκδρομές στα διάσημα αξιοθέατα και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς του νομού Έβρου θα εξασφαλίσουν τουριστικοί πράκτορες της πόλης.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ