inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Δευ25062012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:176. Error 9: Invalid character

Στο σημείο μηδέν οι Φαρμακοποιοί της Ροδόπης

  • PDF
Στο σημείο μηδέν οι Φαρμακοποιοί της Ροδόπης
Στο σημείο μηδέν, έχουν φτάσει οι Φαρμακοποιοί της Ροδόπης, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου των Φαρμακοποιών Ροδόπης Ηλία Χαλιγιάννη στο inpost.gr.

Ο κ. Χαλιγιάννης κάνει λόγο για χρήματα που δικαιούνται και έχουν δουλέψει οι φαρμακοποιοί, ενώ παράλληλα διερωτάται πως το πιο διαφανές φορολογικά επάγγελμα, του φαρμακοποιού, είναι το πιο επισφαλές οικονομικά, σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έχουμε φτάσει στο σημείο, να φαινόμαστε ζητιάνοι γιατί πολύ απλά ζητάμε τα χρήματα που δικαιούμαστε, χρήματα που δώσαμε από την τσέπη μας, ακόμα και όταν τα πράγματα είχαν πάρει ήδη την κατιούσα, μόνο και μόνο γιατί αυτό υπαγόρευε η ηθική και η συνείδηση και η υποχρέωση μας προς τον ασθενή. Φτάσαμε όμως στο σημείο μηδέν».

Συνεχίζοντας ο κ. Χαλιγιάννης τονίζει πως «αυτή τη στιγμή, προέχει η επιβίωση των οικογενειών μας που δυστυχώς καθίσταται δύσκολη γιατί επιλέξαμε να σηκώνουμε στις πλάτες μας τη φαρμακευτική περίθαλψη του Έλληνα ασφαλισμένου».

Τέλος ο Ηλίας Χαλιγιάννης επισημαίνει πως «χρειαζόμαστε άμεσα συμφηφισμό χρεών ή πληρωμή των οφειλομένων μας για να υπάρχει και αύριο ο χώρος κάλυψης υγειονομικής περίθαλψης που λέγεται ελληνικό φαρμακείο».
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ