inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:176. Error 9: Invalid character

Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τον Δήμο Δράμας

  • PDF
Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τον Δήμο Δράμας
Οι γνώσεις μας σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές ειδικά κατά την περίοδο των θερινών διακοπών.

Στην κατεύθυνση της προάσπισης της υγείας των πολιτών που εμπίπτει στους τομείς δράσης του νέου Καλλικρατικού Δήμου, ο Δήμος Δράμας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, διοργανώνει σεμινάρια κατάρτισης για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Πρόκειται ουσιαστικά για την εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης κατά τις οποίες υπάρχουν προβλήματα καδιοαναπνευστικής λειτουργίας, όπως για παράδειγμα περιπτώσεις κινδύνου πνιγμού κατά την περίοδο των διακοπών, ή περιπτώσεις καρδιακών προσβολών κ.ο.κ.

Ο Δήμος Δράμας καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την 30η Ιουνίου 2012, προκειμένου να διασφαλιστεί ο ανάλογος αριθμός εκπαιδευτών.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή τους μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Δράμας, στα τηλέφωνα 2521351125 Αποστολίδου Ελένη και 2521026155 Μωυσιάδου Αναστασία.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ