inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ28062012

Ένας χρόνος inpost.gr! Ένας χρόνος μέσα στα γεγονότα!

  • PDF
Ένας χρόνος inpost.gr! Ένας χρόνος μέσα στα γεγονότα!
Στις 2 Μαρτίου 2011, το inpost.gr έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο. Μια ιδέα δημοσιογράφων που αγαπάνε την ανεξάρτητη και χωρίς φίλτρα ενημέρωση, η οποία κατάφερε να πάρει σάρκα και οστά.

Το inpost.gr ήταν από τις πρώτες ηλεκτρονικές ενημερωτικές ιστοσελίδες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και παραμένει μοναδική για το στυλ, την ποιότητα στο περιεχόμενο και την πλούσια θεματολογία της!

Σήμερα, ακριβώς ένα χρόνο μετά, όλα γύρω μας είναι πολύ διαφορετικά. Το τοπίο έχει αλλάξει δραματικά. Πληρώνοντας λάθη και υπερβολές δεκαετιών, η Ελλάδα βιώνει μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση.

Για τους ίδιους λόγους, και όχι μόνο, τα παραδοσιακά έντυπα (και όχι μόνο) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είτε συρρικνώνονται είτε εξαφανίζονται. Κόντρα στο ζοφερό αυτό περιβάλλον, το inpost.gr αποτελεί φωτεινό παράδειγμα διαρκούς ανάπτυξης μέσα στην ύφεση.

Μετά τα πρώτα δειλά βήματα, ακολούθησε η σταδιακή αναγνώριση από τους αναγνώστες μας, που αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο και συνεχίζουν να πληθαίνουν.

Σήμερα, ανεπιφύλακτα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το inpost.gr αποτελεί τον πιο άξιο εκπρόσωπο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον ελληνικό ειδησεογραφικό κυβερνοχώρο...

...για να είσαι μέσα στα γεγονότα!!!
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ