inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Τρι26062012

Εποικοδομητική συνεργασία Δαμιανίδη – Στυλιανίδη για αναπτυξιακά θέματα της Ροδόπης

  • PDF
Εποικοδομητική συνεργασία Δαμιανίδη – Στυλιανίδη για αναπτυξιακά θέματα της Ροδόπης
Σε άριστο κλίμα διεξήχθη η συνάντηση ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη και τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, το πρωί του Σαββάτου 24 Μαρτίου.

Ανάμεσα στους δυο πολιτικούς υπήρχε μια εποικοδομητική συζήτηση και συνεργασία πάνω στα αναπτυξιακά θέματα της Ροδόπης. Στην συνάντηση συμφωνήθηκαν και ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες της περιοχής, οι οποίες έχουν να κάνουν με τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, την ενδυνάμωση του ΔΠΘ, την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου, την γεωθερμία, το αγροτικό εισόδημα, την ανεργία, την τόνωση της αγοράς κα.

«Οι απόψεις μας σε πολύ μεγάλο βαθμό συμπίπτουν αλλά και μετά την συζήτηση ταυτίζονται απόλυτα», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, για να συνεχίσει λέγοντας πως «πιστεύουμε πως με την βοήθεια του κ. Στυλιανίδη θα μπορέσουμε να προωθήσουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας, την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, την απάλυνση του προβλήματος της ανεργίας και γενικά να δώσουμε μια ώθηση στην περιοχή μας η οποία έχει υποφέρει πολύ από την κρίση που μαστίζει την χώρα μας».


Με την σειρά του ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Δαμιανίδη για την συνεργασία που είχαν και ανέφερε πως «δεσμευτήκαμε πως για τις προτεραιότητες για την ανάπτυξη του τόπου μας θα δουλέψουμε συστηματικά για να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα».


Τέλος ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως «κοινή μας θέση είναι να αθροίσουμε δυνάμεις για το καλό της περιοχής μας».
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ