inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:170. Error 9: Invalid character

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κατά Πεταλωτή

  • PDF
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κατά Πεταλωτή
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης με αφορμή την συνέντευξη του πρώην Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή. Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Για τον κύριο Πεταλωτή ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή είναι περίπου το ίδιο όπως λέει σε συνέντευξη του στον "Χρόνο" της 14ης Ιουνίου. Άξιος ο μισθός του. Για τον κύριο Πεταλωτή το Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο είναι ψευτοδίλημμα.

Προφανώς ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει την δυστυχία που προκάλεσε στους πολίτες αυτός και η κυβέρνηση που μετείχε. Εκτέλεσαν ένα "συμβόλαιο θανάτου"έναντι των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης της χώρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Είναι αυτός και τα άλλα μέλη της κυβέρνησης που πριμοδότησαν με τρόπο ιταμό και αναίσχυντο την Χρυσή Αυγή. Θυμόμαστε και τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη και τις δηλώσεις Λοβέρδου. Και τώρα ο κύριος Πεταλωτής βγαίνει δύο μέρες πριν από τις εκλογές ως άλλος Πάγκαλος ουσιαστικά για να κάνει δύο πράγματα. Το πρώτο να βρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το δεύτερο να συστήσει εμμέσως πλην σαφώς στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν όχι ΠΑΣΟΚ μιας και αυτό θα ήταν αναμενόμενο, αλλά Ευριπίδη Στυλιανίδη. Αυτό ας το σκεφτούν και εκείνοι εκ των πολιτών που προσανατολίζονται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Κατά τα άλλα κόπτεται για τα ζητήματα μειονότητας και πλειονότητας. Αλλά ασφαλώς ο κύριος Πεταλωτής έχει κάθε λόγο να στηρίξει Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Και οι δύο ανήκουν στο ίδιο κόμμα το κόμμα του Μνημονίου, το κόμμα που οδήγησε την κοινωνία στην καταστροφή. Εμείς λέμε ότι και στους δύο αξίζει το μαύρισμα στις εκλογές. Και οι δύο είναι συνένοχοι και συναυτουργοί στο έγκλημα που διαπράχθηκε. Η απάντηση είναι απλή. Στις 17 του Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση της Αριστεράς».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «ΥΓ: Ο "ανειλικρινής" ο "αναξιόπιστος" κατά τον κύριο Πεταλωτή ΣΥΡΙΖΑ. Να υποθέσουμε ότι εξ' αντιδιαστολής ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του αξιόπιστο και ειλικρινή; Ας το κρίνουν οι πολίτες».