inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ12072012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:168. Error 9: Invalid character

Κόντρα για το λιμάνι Καβάλας μεταξύ του Δήμου και του ΟΛΚ

  • PDF
Κόντρα για το λιμάνι Καβάλας μεταξύ του Δήμου και του ΟΛΚ
Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας για μία έκταση που απαλλοτριώθηκε στο νέο λιμάνι για τις λειτουργικές ανάγκες του.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, επιδικάστηκε ένα ποσό 1,5 εκ. ευρώ για τα 84 στρέμματα που απαλλοτριώθηκαν για την χερσαία ζώνη του, που ανήκουν στον Δήμο Καβάλας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο όμως, επειδή στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας θεωρούσαν αυτό το ποσό μεγάλο και για να γλιτώσουν χρήματα αποφάσισαν εγκληματικά και πονηρά να χρησιμοποιήσουν από τα 84 στρέμματα μόνον τα 18 στρέμματα.

Μάλιστα πάρθηκε και σχετική απόφαση από τον τέως αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Χάρη Παμπούκη πέρυσι χωρίς να το γνωρίζουν στον Δήμο Καβάλας με αποτέλεσμα να μειώνεται η χερσαία ζώνη του νέου Λιμανιού και να μετατρέπεται αυτό σε Ιχθυόσκαλα σύμφωνα με τον κ. Σιμιτσή.

Στα πλαίσια αυτά ζήτησε ο κ. Σιμιτσής να ακυρωθεί αυτή η απόφαση γιατί ζημιώνει τα συμφέροντα της Καβάλας που χρειάζεται ένα μεγάλο εμπορικό Λιμάνι, ενώ ο Δήμος Καβάλας θα κινηθεί και νομικά.
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ