inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ01062012

Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:167. Error 9: Invalid character

Διήμερη αντικαπνιστική πρωτοβουλία του Δήμου Δράμας

  • PDF
Διήμερη αντικαπνιστική πρωτοβουλία του Δήμου Δράμας
Το τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος και σε συνεργασία με τους πνευμονολόγους της περιοχής, πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα: «η αξία της πρόληψης και της παρακολούθησης της πνευμονικής λειτουργίας» και ομιλητή τον ιατρό πνευμονολόγο Ιωάννη Τσιμπουκέλη την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Επίσης η πρωτοβουλία συνεχίστηκε την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 όπου πολλοί συνδημότες μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης. Οι εξετάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο ιατρείο του Δήμου Δράμας στο Διοικητήριο, και συγκεκριμένα στο γραφείο 125, από 9:30 έως 13:30.

Εξέταση σπιρομέτρησης πραγματοποίησε και ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Xαρακίδης δίνοντας το παράδειγμα και επιδιώκοντας να αναδείξει την αξία των προληπτικών εξετάσεων.

Ο Δήμαρχος Δράμας μιλώντας για το διήμερο δράσεων κατά του καπνίσματος που διοργάνωσε ο Δήμος Δράμας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο καρκίνος και ειδικότερα ο καρκίνος του πνεύμονα είναι αιτία μεγάλου αριθμού θανάτων στην χώρα μας. Είναι ένα είδος ασθένειας που δεν μπορεί να θεραπευτεί αλλά μπορεί να προληφθεί με την διακοπή του καπνίσματος. Μέσα από την δωρεάν σπιρομέτρηση μπορούν να διαπιστώσουν όλοι, πόσο επιβαρυμένο είναι το αναπνευστικό τους σύστημα. Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να κάνουν σπιρομέτρηση που είναι μία πολύ σημαντική εξέταση σε προληπτικό επίπεδο.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε ο Δήμος Δράμας δρομολογεί ήδη για την εξυπηρέτηση των αναγκών περίθαλψης των απομακρυσμένων περιοχών του Δήμου, την χρήση ειδικών μηχανημάτων με τα οποία μπορούν να γίνεται επιτόπου σπιρομέτρηση και άλλες εξετάσεις».
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ