inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ28062012

Γιάννης Μπουτάρης: «Η Θεσσαλονίκη έχει την ικανότητα και την διάθεση ν’ αλλάξει»

  • PDF
Γιάννης Μπουτάρης: «Η Θεσσαλονίκη έχει την ικανότητα και την διάθεση ν’ αλλάξει»
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας και τον δημοσιογράφο Νίκο Βαβατσικλή παραχώρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στην Κομοτηνή.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλάει για την εμπειρία του «Καλλικράτη», ως νέου θεσμού, τονίζοντας ότι αυτός βοηθάει ως ένα σημείο, ενώ δίνοντας το στίγμα των προτεραιοτήτων της νέας δημοτικής αρχής, αναφέρει πως «κύριο μέλημα αυτή την στιγμή, είναι η αναμόρφωση στην διοίκηση του Δήμου και η αναβάθμιση ηθικού και της ψυχολογίας των εργαζομένων».

Στο θέμα της νίκης της παράταξης του, ο κ. Μπουτάρης τονίζει ότι αυτή «εκφράζει την διάθεση της κοινωνίας της πόλης για αλλαγές, στη σκέψη, στη νοοτροπία και την διαχείριση».


Σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και την πρόταση του εισαγγελέα για προφυλάκιση του, ο κ. Μπουτάρης τονίζει πως είναι «πολύ λυπηρό να καλεί ένας εισαγγελέας, έναν δήμαρχο, για ουσιαστικές οικονομίες ανωμαλίες».

Τέλος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας για το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, είπε πως αυτό πρέπει να περάσει μήνυμα στην κεντρική διοίκηση, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο «μοναδικός τρόπος για την ανάπτυξη της χώρας».
Ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy 4 me
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ