inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Παρ29062012

Για φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Γιάννης Μιχελάκης από την Κομοτηνή

  • PDF
Για φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Γιάννης Μιχελάκης από την Κομοτηνή
Για φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Γιάννης Μιχελάκης από την Κομοτηνή
  • Προηγούμενο
  • 1 of 2
  • Επόμενο
«Όσοι ψηφίσουν τις λεγόμενες αντιμνημονιακές δυνάμεις δίνουν φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. Γιάννης Μιχελάκης από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Απριλίου.

Παράλληλα, αποκάλεσε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και τον Πάνο Καμένο «μεταλλαγμένο Τσίπρα» θέτοντας το ερώτημα: «Αυτή τη στιγμή που η Ευρώπη αλλάζει εμείς δεν μπορούμε να είμαστε έξω από αυτή. Εμείς θα ακούσουμε εκείνους που με την πολιτική τους μας βγάζουν εκτός Ευρώπης;».

Ο κ. Μιχελάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας τονίζοντας ότι «η χώρα πρέπει να έχει μια ισχυρή κυβέρνηση. Το ζητούμενο είναι στις 7 Μαΐου να υπάρχει βιώσιμη κυβέρνηση που θα μπορεί να κυβερνήσει και να εφαρμόσει το σχέδιο της. Ο τόπος στις 7 Μαΐου πρέπει να κυβερνηθεί».

Νωρίτερα, ο κ. Μιχελάκης είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στον Βαγγέλη Βενιζέλο σημειώνοντας ότι «ο κ. Βενιζέλος ξέρει ότι ο λαός θα του γυρίσει την πλάτη, μπορεί να λέει ότι θέλει γιατί δεν πρόκειται να εκλεγεί».

Ακόμη, αποκάλεσε «στηρίγματα Βενιζέλου» τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και τη «Δημοκρατική Συμμαχία» τα οποία κόμματα στερούν την αυτοδυναμία από την ΝΔ «κάθε ψήφος σ' αυτούς είναι ψήφος στήριξης στον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε επανειλημμένως. Για την επόμενη μέρα των εκλογών έκανε λόγο για δύσκολο δρόμο που θέλει «αγώνα, προσπάθεια και σχέδιο».